top of page
Image by Lukasz Szmigiel

Sessies

Lichaamsgerichte Psychotherapie:

Je jeugd blijft altijd een belangrijke rol spelen in je verloop van je leven. Het is jouw fundament van hoe je met bepaalde situaties in je leven omgaat.

Dit fundament met al haar gewoontes, reacties en gedragingen maakt je tot wie je nu bent. Het kan je soms in de weg zitten. Je hebt b.v. een bepaalde manier ontwikkeld om jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. Dit kan op latere leeftijd ertoe leiden dat je moeite hebt om mensen toe te laten in je leven, of je komt in een conflict situatie op je werk of school waar je niet goed mee weet om te gaan.

Door goed te leren luisteren naar je lijf ben je beter in staat de problemen die je ervaart beter te kunnen begrijpen en dus meer gezondere manieren van reageren en interpreteren kan toe eigenen.

Na een aantal sessies ben je al beter in staat om jezelf te reguleren en van sommige patronen afscheid te nemen.

Hoe ik werk in mijn praktijk?

De therapie duurt zo kort als mogelijk en zo lang als nodig is. Deze bestaat uit:

- Intakegesprek
- Therapiefase
- Afrondingsfase

Denk je dat mijn werkwijze aansluit bij jou, dan is er ruimte voor een kennismaking in een eerste sessie. Hierin kun je kan ondervinden of er een klik is tussen jou en mij en met mijn werkwijze. 80 % van een succesvolle therapie ligt in het contact tussen cliënt en therapeut. Ook is hier voldoende tijd en ruimte om meer uitleg en duidelijkheid te krijgen over de verschillende werkvormen en therapie mogelijkheden. Je kunt na deze eerste sessie beslissen om te kijken of je verder wil gaan met je persoonlijke ontwikkeling samen met mij.

Als je een klik voelt kunnen we een volgende afspraak samen plannen en de hulpvragen verhelderen en van daaruit schrijven we een behandelplan.

IMG_3403.jpg
Image by Natalie Thornley

In mijn praktijk is alles welkom,

 

Dat wat diep binnen in je leeft wat je eigenlijk niet naar buiten wil brengen omdat je er mogelijk misschien overtuigingen over hebt. Dat dit niet kan, dat het niet zo hoort.

Maar je voelt dat je een nieuwe beweging mag gaan maken, deze nodigt je uit tot een onderzoek naar jezelf. Daar is moed voor nodig. Samen onderzoeken we wat je vraag is, waar je naar verlangt, wat je tegenhoudt maar vooral wat helpend voor je is om nieuwe bewegingen te gaan maken.

 

Dat kun je niet alleen, daar hebben we mensen bij nodig, medemensen, mensen zonder oordeel, bij wie je jezelf veilig voelt, je openheid ervaart en je welkom bent met alles wat in je is. Zo kun je ook je schaduw, dat wat je het liefst niet wil zien van jezelf, naar boven laten komen, onderzoeken, omarmen. Onverwerkte emoties er laten zijn, zodat er meer ruimte in jezelf komt. Accepteren dat je met alles een mooi mens bent.

 

Je masker mag af in mijn praktijk, je gaat steeds meer je mooie authentieke "ik" ervaren en je neemt je wat mindere kanten voor lief. Je wordt milder, krachtiger krijgt meer bewustzijn en laat je leiden door je gevoel. Je ervaart meer grip op je emoties. Over je complete leven heb je meer sturing, jij neemt zelf steeds meer je roer in eigen handen. Het leven wordt luchtiger.

 

Durf je met mij dit avontuur aan? Hindernissen te nemen, kwetsbaarheid te tonen, schaduwen te laten zien? Het lichter te laten worden in jezelf?

 

Ik heb verschillende werkwijze

Elke sessie ziet er anders uit, ik onderzoek wat er in het moment nodig is.

 

 

Je bent van harte welkom.

Ik ben Donna van den Broek. Moeder van 3 prachtige zonen waar ik erg trots op ben.

Ik hou van wandelen, tuinieren, mediteren, koken en dansen. Sommige dingen onderneem ik het liefst alleen, andere juist graag met waardevolle mensen die ik om me heen verzameld heb.

Integriteit, bevlogenheid, kwetsbaarheid en krachtig zijn woorden waarin ik mezelf herken. Ik ben geboren in 1974.

Opleidingen:

- Ik heb bij Bodymind Opleidingen de HBO studie voor Lichaamsgerichte Psychotherapie gevolgd.
- Psycho Sociale Basiskennis bij het CAM instituut/Hoger onderwijs behaald in januari 2019.

Sinds 2017 heb ik een eigen praktijk aan huis waarin ik met kennis en kunde werk vanuit heel mijn hart.

Foto paardenbloem - kopie.jpg
WhatsApp.svg.png
bottom of page